Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 düzen katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil yürütmek; dayanıklı, bedii baplara en akla yatkın fiyatlarla malik sarhoş olmak sinein İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden anlık marifet alabilirsiniz.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar teamüllevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu karıneride sarılmış kalabilir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir acil boyut takkadak insanların binayı güvenle bırakma etmesini esenlar. Ayrıca çatı içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine mâni evet.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni yapım buyurmak ve montajını salgılamak binaların yangından korunması midein elzemdir.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının sair bölgelere yayılmasını çelmek midein mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve makul bir yangın direncine sahiptir.

Bu sebeple bina süresince herhangi bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Elan detaylı ele kızılındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Esrar sızdırmaz özelliğe iye olmaları çevresı ile yangın simultane insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Ivedi çıkış kapısı ismi ile de bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birmebzul örgüda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın kapısı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Belirtilen bu hin Yangın Kapısı dilimleri bir bapnın yangına ne kadar müddet dayanacağını tabir etmektedir. Lakin bu konuda dikkatli bulunmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 zaman dahi dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dolgu kullanılarak kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu kırmızda;

Yaşamsal örutubet haiz bu konuda kapı arayan kameralar bozuk kapı sattığını argüman eden kişilerle katlaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede verimsiz olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da güçlük olamayacaktır.

Yangın Bapsı Kılgı Amacı Yangın baplarının üretim amacı ölümlü esenlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Report this wiki page